Huisregels Osteopaat Bart Marks

Afspraken

Wij werken in onze praktijk uitsluitend op afspraak. Dit betekent dat het onmogelijk is om zonder afspraak langs te komen met de bedoeling direct behandeld te worden.
Afspraken kunnen uitsluitend telefonisch worden gemaakt en dus niet per e-mail.

Te laat komen voor een afspraak
Indien u te laat op de afspraak bent, bestaat het risico dat de behandeling niet helemaal zoals gepland kan verlopen. Daarom kan deze eventueel geannuleerd worden wegens tijdgebrek.

Niet nakomen van een afspraak
Wanneer u een afspraak niet na kunt komen dient u dit ten laatste 24 uur vooraf telefonisch te melden. Doet u dat niet dan zal de voor u gereserveerde tijd in rekening worden gebracht. Bij herhaaldelijk niet nakomen van een afspraak, behoudt Bart Marks uit Waasmunster/ Belsele zich het recht voor om u uit te schrijven als patiënt van de praktijk.

Pijnklachten / spoedgevallen

Wanneer u 's ochtends voor 10 uur belt met een pijnklacht of spoedgeval, proberen wij u zoveel mogelijk dezelfde dag nog te helpen. Als u later belt dan kunnen wij u dit niet garanderen.
Voor het behandelen van acute pijnklachten hebben wij geen vaste momenten. Wij kunnen dus rekening houden met uw voorkeur, bijvoorbeeld met uw werk- of schooltijden.

   


Dienst /  waarneming
Indien wij afwezig zijn, wordt u doorverbonden met het antwoordapparaat. U kunt natuurlijk ook altijd op onze website terecht.

Uw gegevens up-to-date
Denkt u er zeker aan om uw gegevens, bij een eventuele wijziging, aan ons door te geven, bijvoorbeeld uw adres of telefoonnummer.

Antwoordapparaat
Indien u ons belt en u krijgt het antwoordapparaat te horen, luister dan altijd naar de volledige boodschap. Er kan immers belangrijke informatie voor u op staan.

Uw eigendommen
Waak zelf over uw eigendommen. De praktijk is niet aansprakelijk voor schade, diefstal of verlies van uw eigendommen. Wij adviseren om eigendommen nooit onbeheerd achter te laten.


Informatie m.b.t. osteopathie, beweeglijkheid, sport & preventie

Onze huisregels vindt u op deze pagina en als u meer algemene zaken wil weten over het osteopaten-beroep en/of osteopathische behandelingen, klik dan even door naar Links.

Hebt u nog vragen m.b.t. osteopathie en/of wenst u bijkomende informatie, neem dan zeker een kijkje in onze Frequently Asked Questions. Naar de FAQ Osteopathie

Contacteer osteopaat Bart Marks uit Waasmunster/ Belsele bij Sint-Niklaas

Je woont in Waasmunster, Belsele, Sint-Niklaas of in regio Waasland en hebt het antwoord op een specifieke vraag toch niet gevonden? Bel osteopaat Bart en stel gerust uw vraag. Je kan ook contact opnemen via het contactformulier.