Contacteer osteopaat Bart Marks

Waasmunster is gelegen naast Sint-Niklaas, Lokeren en Dendermonde. Het ligt tussen Antwerpen en Gent.
Hoe te bereiken?

Via de E17, komende vanuit Antwerpen, neem afrit 13 Waasmunster.  Op het einde van de afrit rijdt u echter richting Belsele. Aan de eerste verkeerslichten slaat u links af richting Lokeren. De eerste straat aan uw linker kant is de Baverikstraat. De praktijk bevindt zich wat verder in deze straat aan uw rechter zijde.

Via de E17, komende vanuit Gent, neem afrit 13 Waasmunster. Aan de eerste verkeerslichten slaat u links af richting Lokeren. De eerste straat aan uw linker kant is de Baverikstraat. De praktijk bevindt zich wat verder in deze straat aan uw rechter zijde.

Via Dendermonde volgt u de N446 Aan de eerste verkeerslichten na dat u over de E17 bent gereden, slaat u links af richting Lokeren. De eerste straat aan uw linker kant is de Baverikstraat. De praktijk bevindt zich wat verder in deze straat.De praktijk bevindt zich wat verder in deze straat aan uw rechter zijde.

Via Lokeren volgt u de N70 Grote Baan. Na garage Imschoot bevindt de Baverikstraat zich aan de rechter zijde. De praktijk bevindt zich wat verder in deze straat aan uw rechter zijde.
Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: